sovicky Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Prosím může sem někdo dát návod jak upravit hru s AP25,aby fungovala na mechanice Samsung,která prý nepodporuje AP25.Mám Assas.projetýho v ABGx a stejně mi to hlásí nepodporovaný disK!!!!!prosím poraďte!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 tutorialy uz tu jsou staci pouzit hledani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 tutorialy uz tu jsou staci pouzit hledani Když o tom nic nevíš , tak raději ani nepiš takovéto rady . Tutorial na SAMSUNG žádný není . sovicky : Na stránkách http://www.xbooster.cz/ se uvádí : " Žádná z verzí Samsungů neobsahuje AP2.5, z tohoto důvodu LT+ pro tyto mechaniky není třeba… " Takže by ti to teoreticky mělo jít . Takže chyba může být někde jinde ( špatně vypálené DVD , chyba vypalovačky ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 hlavne ze ty o tom vis...jen urcity typy samsungu na kazdym 5 to jde(obrazne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 hlavne ze ty o tom vis...jen urcity typy samsungu na kazdym 5 to jde(obrazne) Nic ve zlém , ale tak mu poraď , jestli víš jak . Psal jsem : " Takže by ti to teoreticky mělo jít " Ale asi nikdo neví , proč to jde jen na některém . Návod na úpravu her s AP25 aby fungovala na SAMSUNGU ale nikde není ( protože by neměl být potřeba ) , takže to nemůže nikde najít . Proto Tvůj příspěvek byl naprosto zbytečný . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovicky Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 toro!!!!přetáhnout na HDD hra jde,ale stejně nejde spustit!!!!už jsem zničil 4dvdčka!!!!a ostatní hry jdou,jen ty s AP25 ne!!!!to vypadá že co kus samsungu to originál!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 to ze si znicil 4 dvd je tvoje hloupost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNikdo Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Skus dát update dashe s toho DVD s Asasinem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Tak to je opravdu smůla , že máš SAMSUNG . Když ti jde nainstalovat na HDD , tak vypálení by mělo být v pořádku . když nepomáhá ani ošetření v ABGX na autofix level 3 ( což je ale pro FW LT + ) tak se s tím nedá nic dělat . Jediné řešení , aby jsi mohl hrát hry s AP25 ( které budou postupně všechny ) bude asi výměna mechaniky za BENQ nebo LITEON a flash na LT + ( s tím ale nebudeš moci hrát na live ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 to ze si znicil 4 dvd je tvoje hloupost Opravdu originální příspěvky . On je z toho nešťastnej a ty ho ještě napadáš - přestaň ho prosím Tě napadat . Tobě by se to asi také nelíbilo . Když k tomu nemáš nic rozumného říci , tak se raději nevyjadřuj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovicky Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 díky moc za rady!!!!takže budu čekat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 díky moc za rady!!!!takže budu čekat!!!! Na co myslíš čekat ? Ta výměna mechaniky a následný flash na LT + 1.1 jde udělat už nyní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovicky Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 až budou chechtáky po vánocích!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondatra Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Co jsem zjistil tak to na tech mechanikach samsung jede, ALE jen pokud je to mechanika původní.Pokud byl vymenen samsungem puvodni liteon tak smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sovicky
Prosím může sem někdo dát návod jak upravit hru s AP25,aby fungovala na mechanice Samsung,která prý nepodporuje AP25.Mám Assas.projetýho v ABGx a stejně mi to hlásí nepodporovaný disK!!!!!prosím poraďte!!!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.