Robertos Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 otázečka na Rodina... je možné zlaté členství mít na jedné konzoli v domácnosti a na druhé nemít a přesto pujde zlaté členství i v xboxu kde není předplaceno?nebo musíme mít každý sám předplacené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2016 pokud nastavis My home xbox na konzoli, kde hraje i druhy ucet, tak pak to jde. http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robertos Odesláno Říjen 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 ano u her je mi to jasné ale co gold účet?to jsem stále nepochopil jestli teda stačí zakoupit jen jedno zlaté členství, aby ho měl i ten druhý xbox v domácnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 Sak to jde i s Goldem, vzdyt jsem to psal v prvním prispevku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robertos Odesláno Říjen 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 dobrá díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robertos Odesláno Říjen 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2016 čau, tak jsem nastavil My home xbox na konzoli, kde hraje i druhy ucet a hry a tak jdou jen ten gold furt nejde nevim kde je problem :-(dival jsem se i na videa jak to udělat, ale furt nic...kdybys byl tak hodnej a napsal mě postup jak debilovi abych to udělal správně budu ti moc vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2016 staci kdz nastavis to My Home Xbox podle toho odkazu, aspoň u me to tak jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robertos Odesláno Říjen 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2016 udělal jsem tak a ve druhé konzoli jdou pouze hry nikoliv zlaté členství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 a zkusel jsi pod druhym profilem hrat online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robertos Odesláno Říjen 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 zkoušel jsem na svém xboxu kde si platím gold ten druhý účet a nešlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 tak to pak uz nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robertos Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2016 tak prej to funguje natom druhym xboxu ale nezobrazuji se tam nikde udaje kdy to končí a tak...tak jsem to nepoznal ale jinak díky za vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2016 Rado se stalo, sdileny Gold muzes manazovat jenom ty (teda ten kdo je vlastnik) a jenom on tedy vidi, kdy konci. http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Robertos
otázečka na Rodina... je možné zlaté členství mít na jedné konzoli v domácnosti a na druhé nemít a přesto pujde zlaté členství i v xboxu kde není předplaceno?nebo musíme mít každý sám předplacené?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.