Robertos Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2016 otázečka na Rodina... je možné zlaté členství mít na jedné konzoli v domácnosti a na druhé nemít a přesto pujde zlaté členství i v xboxu kde není předplaceno?nebo musíme mít každý sám předplacené? Citovat
0 jirik Odesláno Říjen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2016 pokud nastavis My home xbox na konzoli, kde hraje i druhy ucet, tak pak to jde. http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ Citovat
0 Robertos Odesláno Říjen 9, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2016 ano u her je mi to jasné ale co gold účet?to jsem stále nepochopil jestli teda stačí zakoupit jen jedno zlaté členství, aby ho měl i ten druhý xbox v domácnosti Citovat
0 jirik Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2016 Sak to jde i s Goldem, vzdyt jsem to psal v prvním prispevku :-) Citovat
0 Robertos Odesláno Říjen 12, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2016 čau, tak jsem nastavil My home xbox na konzoli, kde hraje i druhy ucet a hry a tak jdou jen ten gold furt nejde nevim kde je problem :-(dival jsem se i na videa jak to udělat, ale furt nic...kdybys byl tak hodnej a napsal mě postup jak debilovi abych to udělal správně budu ti moc vděčný Citovat
0 jirik Odesláno Říjen 12, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2016 staci kdz nastavis to My Home Xbox podle toho odkazu, aspoň u me to tak jde Citovat
0 Robertos Odesláno Říjen 12, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2016 udělal jsem tak a ve druhé konzoli jdou pouze hry nikoliv zlaté členství Citovat
0 jirik Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2016 a zkusel jsi pod druhym profilem hrat online? Citovat
0 Robertos Odesláno Říjen 13, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2016 zkoušel jsem na svém xboxu kde si platím gold ten druhý účet a nešlo to Citovat
0 Robertos Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2016 tak prej to funguje natom druhym xboxu ale nezobrazuji se tam nikde udaje kdy to končí a tak...tak jsem to nepoznal ale jinak díky za vše Citovat
0 jirik Odesláno Říjen 17, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2016 Rado se stalo, sdileny Gold muzes manazovat jenom ty (teda ten kdo je vlastnik) a jenom on tedy vidi, kdy konci. http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Citovat
Otázka
Robertos
otázečka na Rodina... je možné zlaté členství mít na jedné konzoli v domácnosti a na druhé nemít a přesto pujde zlaté členství i v xboxu kde není předplaceno?nebo musíme mít každý sám předplacené?
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.