Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vymazání profilu


kasaco10

Recommended Posts

Ahoj, mám dotaz? Ted jsem prodal svoji PS4 a smazal jsem komplet nastaveni a uložiště v PS4 a také můj profil co v něm byl. Myslíte, že když si koupím další PS4 a budu si chtít založit svůj účet, tak jestli tam budu mít vše jako postup+trofeje+přátele a stažené hry v knihovně ?

Díky za info :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tim cloudem nemyslim hry na store. Jakmile si na store neco koupis, tak si to pak muzes kdykoli stahnout znovu, tedy ti to zustane naporad. Tim cloudem myslim-  uloziste na savy, kde si muzes zalohovat savy(potrebujes PS+), prave pro tyto pripady. Kdybys mel ty savy na cloudu, tak by ses jen prihlasil na nove konzoli a stahnul si je. Ono mozna, kdyz jsi dal tovarni nastaveni, tak se ti deaktivoval. Overit si to muzes zde https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/confirm-sso!input.action prihlas se pak nahore klikni na devices a pak vlevo na Playstation system, jestli tam nic neni, tak ho mas deaktivovany. No pocitam, ze si mel svuj ucet aktivovany jako primarni z toho plynou vyhody jako moznost dat stahovat hry pres internet nebo nastavit to zalohovani savu na cloud a hlavne, ze veskery tvuj obsah zakoupeny na tvem uctu je dostupny pro vsechny uzivatele na cele konzoli. No a pokud jsi ho nedeaktivoval a koupis si novou konzoli, tak ti znovu aktivovat nepujde a prijdes o tyto vyhody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Chci se zeptat mam novou ps pro mam dva uzivatele na psku a jak jsem dal stahovat ulozene pozice do pska tak kdyz se prihlasim na ten jeden tak normalne hraju z ulozenych pozic ale kdyz si hru chci zahrat z toho druheho uctu tak tam ty ulozene pozice nemam proc na ps4 my to predtim jelo normalne na obou uzivatelech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak do online úložiště se ti ukládají jen sejvy uživatele, který má aktivní plusko, takže předpokládám, že ti to nefunguje na uživateli bez pluska. Pokud máš ještě původní konzoli, tak si musíš přenést sejvy druhého uživatele ručně na flešce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu