lewiss Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 Zdravím, potřebuji radu. Chtěl bych zakoupit PSP nebo PS Vitu, ale potřebuji se zeptat na pár věcí: 1. Spustím na obou konzolích nes a snes hry? Jedná se mi hlavně o hru Mario (super Mario) 2. Jdou obě konzole flaschnout? (abych mohl hrát stažené hry ve formátu ISO) 3. Jakou verzi vzít pro nejsnadnější flasch. (chci koupit bazarovku) a na kterých verzích již flasch nejde udělat. Moc děkuji za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 ja po zkušenostech s PSP jsem uz na tuhle konzoli zanevrel a dnes je to si myslim i zbytecne, pokud mas lepsi Smartphone, tak ti udela lepsi službu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lewiss
Zdravím,
potřebuji radu. Chtěl bych zakoupit PSP nebo PS Vitu, ale potřebuji se zeptat na pár věcí:
1. Spustím na obou konzolích nes a snes hry? Jedná se mi hlavně o hru Mario (super Mario)
2. Jdou obě konzole flaschnout? (abych mohl hrát stažené hry ve formátu ISO)
3. Jakou verzi vzít pro nejsnadnější flasch. (chci koupit bazarovku) a na kterých verzích již flasch nejde udělat.
Moc děkuji za případné rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.