lewiss Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2016 Zdravím, potřebuji radu. Chtěl bych zakoupit PSP nebo PS Vitu, ale potřebuji se zeptat na pár věcí: 1. Spustím na obou konzolích nes a snes hry? Jedná se mi hlavně o hru Mario (super Mario) 2. Jdou obě konzole flaschnout? (abych mohl hrát stažené hry ve formátu ISO) 3. Jakou verzi vzít pro nejsnadnější flasch. (chci koupit bazarovku) a na kterých verzích již flasch nejde udělat. Moc děkuji za případné rady. Citovat
0 jirik Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2016 ja po zkušenostech s PSP jsem uz na tuhle konzoli zanevrel a dnes je to si myslim i zbytecne, pokud mas lepsi Smartphone, tak ti udela lepsi službu... Citovat
Otázka
lewiss
Zdravím,
potřebuji radu. Chtěl bych zakoupit PSP nebo PS Vitu, ale potřebuji se zeptat na pár věcí:
1. Spustím na obou konzolích nes a snes hry? Jedná se mi hlavně o hru Mario (super Mario)
2. Jdou obě konzole flaschnout? (abych mohl hrát stažené hry ve formátu ISO)
3. Jakou verzi vzít pro nejsnadnější flasch. (chci koupit bazarovku) a na kterých verzích již flasch nejde udělat.
Moc děkuji za případné rady.
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.