Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obraz TV

MrTur

Otázka

Zdat všem,

dostal nsem po reklamaci novou konzoli. Nastal ale problem s obrazem. Celý obraz ne momentálně lehce zvětšený. Například u u skyrimu v momentě ukládání hru vidím vlevo nahoře jen uicksave nebo při úplném začátku hry v dolním rohu logo vývojáře bez prvního písmene. Pokoušel jsem změnit nastavení televize na všechny typy rozlišení i poměr stran. Na ps jsem zkoušel snad vše, včetně možnosti posunutí area display, ale to se vubec neprojevilo. Tak prosím pokud někdo nemáte tip co s tím.

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdat všem,
dostal nsem po reklamaci novou konzoli. Nastal ale problem s obrazem. Celý obraz ne momentálně lehce zvětšený. Například u u skyrimu v momentě ukládání hru vidím vlevo nahoře jen uicksave nebo při úplném začátku hry v dolním rohu logo vývojáře bez prvního písmene. Pokoušel jsem změnit nastavení televize na všechny typy rozlišení i poměr stran. Na ps jsem zkoušel snad vše, včetně možnosti posunutí area display, ale to se vubec neprojevilo. Tak prosím pokud někdo nemáte tip co s tím.
Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk

Zdar ve spolek,
rád bych znovu otevřel toto téma. Tentokrát ještě přidám,. Na druhém psku sem si téhle veci všiml taky, ale až po prvním spuštění kingdom come. Do teď jsem si toho nevšiml. Jednak jsem do teď měl napojený ps na monitor pres dvi. Momentálně mám starší 26" tv. Dále je tento jev vidět když internetový prohlížeč maximalizuji na celou obrazovku tak okraje jsou mimo plochu tv. Tak snad někdo poradí.

Odesláno z mého D2303 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• 0
Area display ti nepomohl ? TV dej do továrního nastavení a nech poměr stran 16:9 popřípadě zkus aktualizovat FW televize (co to je za tv ?)

Tovarku zkusím. Jedna televize je samsung a druha tesla. Obe jsou teda starší cca 6 let, ale u té tesly to fungovalo normalne jak jsem psal.

Odesláno z mého D2303 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• 0

Evidentně je problém v televizi, změn HDMI port, mrkni se na ten poměr stran, podívej se jestli máš vyplé všechny soft vychytávky, někdy se TV přepíná do režimu cinema kde je obraz jako by lehce přiblížen (tenhlu funkci máji především starší tv kvuůli titulkům)-

Odkaz ke komentáři

• 0

Co se týče hdmi portů tak ta jedna tv má pouze jeden a v menu toho moc neni. U druhý tv to zkusím. Jinak jsem se rozhodl, že pujdu dnes koupit https://www.datart.cz/LCD-Monitor-Dell-SE2417HG.html a to by melo vyřešit problém u jednoho pska. Navic u obou tv mohu dát jen 16:9 nebo 4:3. Takže tam problém nebude.

Je to celý divný. Mam doma tři tv (sice starší) a u všech to dělá stejný věci. U ty jedný konzole až po tom co jsem dostal novou. Zkusil jsem reset konsole i inicializaci. Přikládám foto jak vypadá prohlížeč na celý obrazovce. Zacinam být zoufalý [emoji3]

f71ae251b29e671749a95b6c3e97c1e1.jpg&key=f249f5077304d2ed10916d32f405bddc98245bf21ddbf3b02e368d924080797c

Odkaz ke komentáři

• 0

Nemas v nasteveni obrazu jak je 16:9 i zoom a prizpusobit obraz TV? Ja mel treba nastaveny obraz na 16:9 to bylo ok ale kdyz jsem dal prizpusobit obraz TV tak jsem na obrazovce videl vice obsahu. Napr. Na psku jak jsou dlazdice s hrama atd. tak na 16:9 byla na kraji videt jen pulka dlazdice a kdyz jsem dal prizpusobit obraz TV tak uz byla videt treba cela. Proste se na obraz vmestnalo vice obsahu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Vzdávám to. Kingdom prodávám. Holt si ho nezahraju. U ničeho jiného sem si tohodle matrixu nevšiml. Díky za snahu mi pomoc. Ps budu hrát do doby kdy zjistim další problém. Pak ho prodám... . Prošel jsem si od ps1 až k ps4 a pak tohle. Nervy mám jen jedny

Odkaz ke komentáři

• 0

To ti nikdo neporadí, pokud máš vše dobře nastavený tak to chce změnit zobrazovadlo,  hraješ na monitoru který nemá HDMI, to používáš HDMI to DVI redukci?,Tvoje TV asi nemá širokoúhlý obraz a nedokáže zobrazit výstup od PS4, kromě toho jestli máš tak staré zařízení pochybuj že máš Fullhd, už jen kvůli toho bych udělal upgrade (tady na foru klucí upgradují už na 4K, tak čumím že někdo šlape ještě na tesle :D:D ). Pokud to máš na hry kup monitor, tak malou uhlopříčku TV nemá smysl kupovat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu