Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ps4 home lagy

nobanan98

Otázka

ahojte lidi před cca 2týdny jsem si pořídil ps4 500gb a cca minulý týden se mi začalo lagovat menu (jako by to jelo na 30fps) tak jsem zkoušel restartovat,initializovat , updatovat a pořád je to stejné .. Podle mně mám buď požkozený hdd nebo je něco špatně s cpu.. Tak se vám ptám co stím? Zažil už to taky někdo? Díky předem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zitra se pokusim sem hodit vidko s těma ,,lagama,, hdd nemám možnost vyměnit ale cca 12tého ho plánuji koupit .. Záruku mám na 2roky takže mám čas na to snažit se to vyřešit . Reklamovat se mi nechce nemám čas čekat než mi ho dovezou popř. Si ho vyzvednout .. S tv jsem nic nedělal .. Ale zítra to sem uploadnu vídko a uvidíte sami :)

Odkaz ke komentáři

• 0

zítra pošlu dneska už jdu spát :) ale díky moc .. jinak kdyby to bylo hdd tak to  nereklamuju a koupim nový přeci jen čekat než mi povolí reklamaci než to opraví atd.. když si ho stejně budu kupovat .. pokud nepomuže ani nový harddisk tak už to je na reklamaci :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu