valki250 Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Zdravím, nedávno som si zaplatil gold a začal som hrať fifu 16 online avšak som sklamaný, asi 50% zápasov mi laguje a niekedy dokonca v polovici zápasu vypne zápas. Je to normálne? Internet mam pevný DSL 10Mbit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Tohle dělají převážně EA servery a nic s tím nenaděláš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valki250 Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Myslel som si,ale je to normalne ? Neni aj tak nejaka chyba v Xboxe ? Som strasne sklamany clovek plati za hru,za multiplayer nemale peniaze a neide to na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Mě to dělá taky občas na PS ... ve fifě 17 ....v 16 to bylo ještě horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valki250 Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Tak to potom mozem cely EA SPORTS os*at,maju z toho neskutocne zisky a clovek len čaka ci mu zapas pojde plynule,alebo s lagami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodney2000 Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 hele me treba fifa 16 bezi v multiplayeru uplne normalne , a to mam blby O2 20mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valki250
Zdravím, nedávno som si zaplatil gold a začal som hrať fifu 16 online avšak som sklamaný, asi 50% zápasov mi laguje a niekedy dokonca v polovici zápasu vypne zápas. Je to normálne? Internet mam pevný DSL 10Mbit...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.