ruda.laube Odesláno Listopad 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 Zdar. Prosim vas, kdyz hraju online, tak mi nechodi pozvanky ke hre, kdyz odeslu ja, tak vse slape tak jak ma. Nevite nekdo kde by mohl byt problem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 Máš zapnutý oznámení? Já to měl vyplý, aby mě lamy neotravovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ruda.laube Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2016 Jj mam, uz jsem zjistil v cem je asi problem. Bracha nema svem xku NAT open, tak to odnej asi vubec neodejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ruda.laube
Zdar. Prosim vas, kdyz hraju online, tak mi nechodi pozvanky ke hre, kdyz odeslu ja, tak vse slape tak jak ma. Nevite nekdo kde by mohl byt problem? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.