Cartman182 Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Zdravím, chcu si kupovat nějaký sluchátka s mikrofonem na hraní.... jaký byste mě doporučili, nejlépe takový s jakými máte vlastní zkušenost ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokoun Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 cau sice vim ze to pisu za 5 minut 12 ale.... objednal jsem si Sennheiser PC350 ale dostanu je az symbolicky na vanoce ale urcit stoji za to. PS: tady stoji skoro 4000 kč ale pres ebay jsou od 1400 do 2500 Nebo je tu levnejsi varianta: Fata1ty Creative taky dobry maji jeden jack a microfon se picha az do tech sluchatek ne do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 cau sice vim ze to pisu za 5 minut 12 ale....objednal jsem si Sennheiser PC350 ale dostanu je az symbolicky na vanoce ale urcit stoji za to. Nebo je tu levnejsi varianta: Fata1ty Creative PS: tady stoji skoro 4000 kč ale pres ebay jsou od 1400 do 2500 kdybys radši místo debilních sluchátek podpořil vývojáře a koupil si dvě originálky, udělal bys líp! Cartmanovi doporučim koupit si něco kolem 500,- korun, to je na hraní her naprosto dostačující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Randalnik Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Sice se už neprodávají ale kdyby si sehnal CREATIVE HS-1100 Arena Surround tak by ti určitě dobře posloužili ;) Mám je z vlastní zkušenosti :) Jsou parádní R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Nevím jaký je tvůj cenový strop, měl jsem doma na vyzkoušení troje sluchátek. 1. Creative HS-800 - 570 Kč + lehké, dobře sedí, vynikající zvuk, dobré basy, pěkný design, odnímatelný mikrofon - slabší mikrofon, po delší době tlačí (po chvíli si zvykneš), někdy mě štval ten dlouhý kabel 2. Logitech ClearChat PC Wireless - 1500 + velice pohodlé a lehké, bezdrátové, snadná instalace, vynikající mikrofon, super ovládání hlasitosti na pravém sluchátku, na které jsem si rychle zvykl - zatím jsem nic nenašel a to už je mám 1,5 roku 3. Creative HS-1200 - 1300Kč + bezdrávové, nabíjení přes USB, dobře drží na hlavě, netlačí, jednoduché ovládání, nastavitelný mikrofon, kvalita zvuku - menší klapky mi nesedly, nejde nastavit citlivost mikrofonu, plasty na boku mají tendenci praskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 zaleži na čo ich ideš použivať či len na PROGAMING alebo napr. pracu s hudbou a už len potom zaleži od hlbky penaženky najvetšiu kvalitu na trhu CZ/SK http://www.progamingshop.sk/beyerdynamic-dt-990-p-36771.html - len tu je problem že nemaš mirkak ale 1000% kvalita http://www.progamingshop.sk/razer-megalodon-71-gaming-headset-p-37424.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 ja mam koss porta pro + mikrofon stolni a bohate staci na normalni mluveni TS/skype a zvuky ve hrach diky kossum jsou hodne kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 skus http://www.googleforidiots.com/ najdi si tam ty sluchátka a pote najdi si google a najdi si na to recenze :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím,
chcu si kupovat nějaký sluchátka s mikrofonem na hraní.... jaký byste mě doporučili, nejlépe takový s jakými máte vlastní zkušenost ...díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.