minevr Odesláno Listopad 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2016 Dobry s den chci se jen zeptat jestli někdo nevíte co mám dělat když se mi z hry assassins creed 4 sekl obraz z prostred mise, zkoušel jsem o několikrát restartovat ale nic tak sem smazal uložena data a hrál jsem to od začátku a zamrzlo to na stejným místě Odesláno z mého SM-G388F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2016 no nevím jak je to s nahráváním u této hry-myslim jako pozici---mi se stala stejná věc ale u jiné hry ale tam se dala pozice nahrát kdy a kdekoliv ..a tak jsem zkoušel dělat něco jinak-něco jiného vzít-něco opomenout-přijít do toho místa odjinud...a pohlo se to dál ale těch pokusů bylo dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minevr Odesláno Listopad 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2016 Aha tak to já teď nevím Odesláno z mého SM-G388F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.