krampla Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Chtel bych se zeptat co potrebuju aby mi sel net v psp...mame normal wifinu ale na tu se nejde napojit...kdyztak poradte nekdo diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Jak nejde napojit? Jede ti tam DHCP? Jake tam mas sifrovani? PSP nezvlada WPA2. Neni nahodou zapnute filtrovani MAC adres? Atd atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krampla Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 no nerozumim ani jednomu co pises :D ale kdyz dam scan tak mi to nasi wifinu najde ale je takova zasedivela a kdyz na ni najedu a chci potvrdit tak se nic nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liboreks Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Taky mám problém s wifi. Nové PSP, wifi nastavená, ale připojí se občas, tedy velmi zřídka. Přitom můj notebook či Blackberry jede nonstop v pohodě. Čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 chci se zeptat ,ja wim ze to sem nepatri ale taky se to tyka wi-fi muzu si na internetu jako v psp poustet videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 pav.janecek> přes psp jsi nemužeš pustít video z netu třeba z youtube.com krampla> nejspíš máš šifrofáni wap2 běš do administrace a tam to změn na wap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 a kde tu administraci najdu? a potom to pude nebo to bude porad stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Zadej do prohlizece svou branu . Tu zjistis kdyz si spustis prikazovy radek a zadas prikaz ipconfg /all Dostanes se do administrace tam najdi wireles a security . Kazdy router to ma jinak a zmen to treba na WEP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 a to ipconfg /all mam dat jako do internetovyho prohlizece? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Tu zjistis kdyz si spustis prikazovy radek a zadas prikaz ipconfg /all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 a mam to napsat do prikazoveho radku na pc?ja totiz nwm kde je příkazovy řadek v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Jo, na PC :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ale kdyz to napisu do toho prikazovyho radku tak se mi tam napise ipconfg neni nazvem vnitrniho ani vnejsiho prikazu,spustitelneho programu nebo dávkového souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Aha, matlaci to spatne napsali... je to ipconfig /all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ale kdyz to napisu do toho prikazoveho radku tak se mi tam napise:ipconfg neni nazvem vnitrniho ani vnejsiho příkazu,spustitelneho programu nebo dávkového souboru pls poradte:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Je to ipconfig /all ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 napiš ručně ipconfig /all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 dik kdyz to tam mam tak co dal kdyz se mi to objevilo naky cisla a atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 mam dat do prohlizece tu výchozí bránu na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 pls poradte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ne do prohlizece v PC. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.