cromlik Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Ahoj, chtel jsem se zeptat, zda jde nekde vytvorit v PS4 druhy ucet? Aby syn nehral moje rozehrane hry. A hral si na svem uzivateli. Jestli to tedy takto jde?! Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Samozřejmě, to tak jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cromlik Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 musim tam dat zase aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Není třeba. Záleží na Vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cromlik Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 a muze hrat hry ktere mam nainstalovane na svem uctu aniz by je musel znovu stahovat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Ano můžete, ale musíte aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cromlik
Ahoj, chtel jsem se zeptat, zda jde nekde vytvorit v PS4 druhy ucet? Aby syn nehral moje rozehrane hry. A hral si na svem uzivateli. Jestli to tedy takto jde?! Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.