bzumbzum Odesláno Listopad 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2016 Zdravím Panové, najde se někdo kdo by se přidal do squadu v Battlefield 1, hraji celkem často. Přezdivky prosím do komentu nebo SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ISELOR Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Taky občas zahrají a mám i pár známých hráčů. Nick Iselor13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1992 Odesláno Leden 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 Občas zahraju, když je čas nick: vanci92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 KukiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 Taky občas zahraji: Tatramatra Fatra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 Tady je můj nick : Leadman1987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlassyk Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 Čau hoši, taky občas zahraji: vlassyk Co ten squad obnáší? Jde mi hlavně o to, že za celou dobu jsem ve hře neslyšel nikoho mluvit. Funguje to ve squadu? Jsou všichni ve squadech a nebo v party a proto je neslyším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzumbzum Odesláno Únor 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 Ve squadu to funguje, ale my jedeme pres party chat snad si vecer vzpomenu a pridam si te. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Únor 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 taky hraji Qwerve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Taky můžu zahrát, ale teprv se do toho dostávám [emoji3] KabisCZ Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netak Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 čau battla hraju taky jméno makeme666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 Přidej si ChasmandrakeMind Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvNs85 Odesláno Únor 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2017 Taky bych zahral pvNs85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.