skaral Odesláno Listopad 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2016 Zdravim lidi, chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s údajným přehříváním PS4 slim verze. Četl jsem o tom že by se ty slimový verze měli nějak přehřívat a bejt dost hlasitý. Uvažuju o koupi PS4, ale Pro kupovat nechci jelikož nemam 4K televizi a pojedu pouze na FULL HD. Proto chci SLIM nebo klasickou verzi. Prosím o radu a za každé názory a zkušenosti budu velice rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2016 Cau, mam ted novou ps4slim a zadne prehrivani nepozoruji, naopak je to tissi nez muj stary xbox one ve standby kde bzuci trafo :-) Dweightee888 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Přehřívání jako takové nehrozí při dodržení správných podmínek tzn. minimálně 10cm od zdi a nejlépe mít psko v otevřeném prostoru, nevkládat do skříněk nebo TV stolku atd. o se týče ps slim tak v menším těle je narvanána stejně výkonný hhw, tudíž teplota konzole bude určitě patrně vyzní nežli u klasické ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Muj kus ma take hodne daleko k prehrivani..je na televeiznim stolku dobre 15 cm od steny...po par hodinach hrani BB je teplota naprosto v poradku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Konzole má i po několika hodinách hraní skoro stejnou teplotu, jako kdyby byla vypnutá - jen pravá horní čtvrtina je teplejší. Stále však není moc teplá - můj subjektivní dojem. Větráček se roztočí jednou za čas (asi samozřejmě záleží, co zrovna hraješ), ale celkově vzato je i velmi tichá. Přehřívání bych se určitě nebál (samozřejmě za předpokladu, že ji budeš mít nějak rozumně situovanou - tj. pár čísel z každé strany. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Já ho mám na stole před televizí v prostoru a horní deska PSka je zahřátá sice nějak, ale nevidim to nějak krizově. Každopdáně jede super a nepozoruju, že by byl s něčim problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Já měl všechny čtyři řady a vždy SLIM verzi,u PS3 tu poslední Super Slim,teď má Slim PS4 syn a pohoda ... nikdy se mi PS nepřehřívalo,nebo snad vypínalo. Ono taky je dobré občas "očistit" chladící otvory od prachu a nebýt prasátko,a tu konzoli v prachu nenechávat.I když se budete sebevíce snažit,časem se tam ten prach nachytá.Takže pokud se trochu staráte,budete v klidu hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 U mne byla PS4 slim taky dost hlučná, jak se snažila chladit a vyřešil jsem to chladící podložkou pod notebook a zde jsem se o této podložce, která hluk sníží a přehřívání vyřeší dozvěděl. Snad i tobě to pomůže :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbyy Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Mám PS4 slim a vše běží v poho, je tichá a přehřívání jsem si nevšiml i když mi běží celý den. Také jsem to slyšel a trošku se toho bál, když jsem jí kupoval, ale opravdu se není čeho bát a mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Taky se přidávám se zkušeností, mám Slimáka teprve od vánoc ale jedu na něm denně a žádné přehřívání se nekoná...taky jsem byl ze začátku skeptický když se začalo objevovat pár ohlasů na přehřívání ale risknul jsem to a dobře jsem udělal konzole si trochu foukne při spouštění hry a pak si jede krásně potichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Tak on se musí větrák ozvat,když začne chladit......jako hlučnou bych bral konzoli,když je v klidovém režimu a hučí....pokud je to při hře,tak je to podle mě normální stav. Je to taj u PC....taky je potichu , a když spustí větrák,tak je slyšet.Teď jde o to,kdo jaký "řev" bere za tichý chod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Já teda na slimákovi hrál Dying Light teď, Last of Us, Uncharted4 a Tom Raider a o konzoli ani nevim, že bych jí měl zapnutou...neslyšim jí vůbec. Kromě točení disku při spuštění hry. Fakt je, že když jsem pak stál přímo nad ní, tak takový lehký hučení vzduchu slyšet je, jak jede větrák... Ale přijde mi krásně tichá. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.