Krehy Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Měl bych takovou konkrétnější otázku. Jestli někdo zná alespoň z poloviny gta online, tak určitě ví, že se zde nacházejí lidé, kteří mají možnosti, jako by byli administrátoři celého GTA Online. Jsou to "hackeri" kteří mají v GTA modmenu a právě tento mód jim to umožňuje. Já bych se ale chtěl zeptat na to, jak se dá mit zmodovanou hru, a přesto se připojit do onlinu. Takže abych to shrnul, napíšu všechny moje otázky do jednotlivých bodů. 1. Hra musí být stažena, nebo jde zmodovat i original? 2. Je potřeba mít Dual Nand? A jestli ano tak z jakého důvodu. (K připojení do onlinu je nutné mít Gold, proto mi přijde divné že by byl potreba dual nand) 3. Už jsem párkrát viděl, že někdo, kdo nemá Gold hrál GTA Online. Takže jak je to možné? (Vždy to byl ten "hacker") Takže když to shrnul. Co vše je potřeba mít a opatřit, abych mohl mít v GTA V Modmenu a pohodlně bez potíží se připojit do onlinu a tam si v klidu modovat bez rizika banu na X-Box LIVE? Předem děkuji za odpověď, která snad bude vhodná mým znalostem a dovednostem v tomto směru. (Jsem úplný lajk.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.