Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

US účet/ EU hra

Amper1

Otázka

Dobrý den,

měl bych jednu menší otázku. Používám US účet kvůli lepším výhodám na storu, hry jsem kupoval krabicové z EU distribuce, jenže teď jsem kupoval Zaklínače 3 (CZ) a chtěl bych si k tomu dokoupit DLC, kde se ale píše, že jde použít jen CZ účtu. Nevztahuje se spíše to DLC na tu hru, kde byla koupena než v jakém regionu se nachází účet?

To samé je když mám Bloodborne a DS3 z Německa, musím mít DLC německé nebo stačí jakkýkoliv z EU + jde to taky hrát na US účtu?

PS: Vím, že když hra je z jiného regionu jako DLC, tak to fungovat nebude, ale na účet by to nemělo mít vliv ne?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 1

Ahoj, pokud jsi kupoval Zaklínače na CZ storu nebo máš CZ krabicovku, tak DLC musíš koupit také na CZ storu. V DLC krabicovkách je myslím jen kód na stažení a ten ti půjde zadat jen na CZ storu, což je asi to, co máš na mysli. Takže na CZ účtu si to DLC stáhni a hrát to můžeš normálně na US účtu. Nebo si kup GOTY, tam je myslím na disku komplet hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu