Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

US účet/ EU hra

Otázka

Odesláno

Dobrý den,

měl bych jednu menší otázku. Používám US účet kvůli lepším výhodám na storu, hry jsem kupoval krabicové z EU distribuce, jenže teď jsem kupoval Zaklínače 3 (CZ) a chtěl bych si k tomu dokoupit DLC, kde se ale píše, že jde použít jen CZ účtu. Nevztahuje se spíše to DLC na tu hru, kde byla koupena než v jakém regionu se nachází účet?

To samé je když mám Bloodborne a DS3 z Německa, musím mít DLC německé nebo stačí jakkýkoliv z EU + jde to taky hrát na US účtu?

PS: Vím, že když hra je z jiného regionu jako DLC, tak to fungovat nebude, ale na účet by to nemělo mít vliv ne?

Děkuji

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 1
Odesláno

Ahoj, pokud jsi kupoval Zaklínače na CZ storu nebo máš CZ krabicovku, tak DLC musíš koupit také na CZ storu. V DLC krabicovkách je myslím jen kód na stažení a ten ti půjde zadat jen na CZ storu, což je asi to, co máš na mysli. Takže na CZ účtu si to DLC stáhni a hrát to můžeš normálně na US účtu. Nebo si kup GOTY, tam je myslím na disku komplet hra.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu