Typan Cz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 zdar, mam warez verzi tyhle hry v cestine. nainstaloval a craknul sem ji crackfixem, ale kdyz ji chci spustit, tak mi to vyplivne hlasku ze ubisoft launcher neni mozno najit, at preinstaluju hru. preinstaloval sem ji a stejne mi to nejde. za kazdou radu budu vdecnej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ball Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Stahni jinej crack chceto potobe abys ses prihlasil ke svimu ubisoft uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 lol, cracky sem zkousel vsechny a to je logicky ze to chce prihlasit, ale ono mi to pise ze nemuze najit ten laucher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak si stáhni ten Launcher :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 no, takze dik za odpovedi, ale stacilo ten soubor, kterej se ma dat do slozky launcheru dat i do slozky se hrou, tak prosim lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikis90 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 kup si origo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.