*Tonek* Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Zdravím, potřeboval bych poradit. Bude stačit pro ochranu proti poškrábání obal či pouzdro, nebo radši oboje. Jde o to, aby to nebyla zbytečná investice. :bash: Kdybych pořídil oboje, vleze se ten obal s PSPčkem do toho pouzdra? Jedná se přesněji o tyto příslušenství .. 8) http://aukro.cz/item1377410412_pevne_pruhledne_pouzdro_obal_pro_sony_psp_levne.html http://aukro.cz/item1377703595_nove_hebke_pouzdro_pro_sony_psp_cerne_s_poutkem.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazker Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 heh nevleze... stejně ti k vánocum babička oboje nekoupí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 @mazker: Tobě ať bába koupí mozek. @Tonek: Kup si logitech playgear pocket.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 to první stojí za hovno, pokud nejseš úchylák co každej den s hadrem bude čistit tu špínu co se pod to dostane...já taham PSP pár let v tý fusekli z druhýho odkazu a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Tonek* Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 heh nevleze... stejně ti k vánocum babička oboje nekoupí.. Celkem inteligentní odpověď, což musí takové odpovídat tvůj věk :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Tonek* Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 to první stojí za hovno, pokud nejseš úchylák co každej den s hadrem bude čistit tu špínu co se pod to dostane...já taham PSP pár let v tý fusekli z druhýho odkazu a jsem spokojenej Ok, takže dám na tebe s ''fuseklí'' :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 jedinou výhodu v tom průhlednym vidim v tom, že pokud ti padaj věci z ruky, mělo by poskytnout lepší ochranu...ale to záleží jak se kdo chová ke svým věcem, pro mě je fuska dostačující, PSP mi nespadlo na zem nikdy za celou dobu co ho mám (několik let) - svojí zásluhu má určitě i šňůra na klíče na krk, na který mi to visí (hahahohohihi) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Tonek* Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 jedinou výhodu v tom průhlednym vidim v tom, že pokud ti padaj věci z ruky, mělo by poskytnout lepší ochranu...ale to záleží jak se kdo chová ke svým věcem, pro mě je fuska dostačující, PSP mi nespadlo na zem nikdy za celou dobu co ho mám (několik let) - svojí zásluhu má určitě i šňůra na klíče na krk, na který mi to visí (hahahohohihi):psp: Díky chlapi za rady :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 ja sem mel tekken edici a tam sem mel poutko na ruku a pouzdro a me to staci,stejne az vyprsi zaruka tak si koupim new kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Tonek*
Zdravím, potřeboval bych poradit.
Bude stačit pro ochranu proti poškrábání obal či pouzdro, nebo radši oboje.
Jde o to, aby to nebyla zbytečná investice. :bash:
Kdybych pořídil oboje, vleze se ten obal s PSPčkem do toho pouzdra?
Jedná se přesněji o tyto příslušenství .. 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.