figi-1 Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Cao chci se zeptat mate nekdo doma batman arkham knight ? Ma ta hra taky uz ps pro podporu nebo nema? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofito Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Zrovna som to zacal na PRO hrat, ale ziadny "enhanced" update pre PRO zatial nevysiel. Vydali akurat PRO optimalizaciu pre Return to Arkham, tak snad nieco upravia aj na Knight, i ked hra bezi a vyzera uchvatne aj na beznej PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Diky za info. Hru jsem projel na normalni ps4 na 97 % ten hadankar s hadankama toho jsem jedineho nemel jen kvuli tomu ze tech hadanek a vseho je tam az moc. Hra vypadala nadherně to je fakt az moc a hodně moc mě bavila a právě jsem přemýšlel ze bych do ni sel znova ale musel bych vedet ze ma uz tu podporu tim padem by vypadala zase o chlup lepe a dokoupil bych si jeste ty pribehy dalsi ktere uz jsem nestihl protoze jsem ji drive prodal. Nektere jsem jeste stihl koupit. Ale pak byly dalsi casem. Byl bych rad kdyby nahodou prisla podpora pro kdybys mi napsal. Byl bys hodny. Diky a zatim ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.