djbrouk Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Mám dotaz,sdílím hry se synem,všechny hry v pohodě vidí a má stažené.K téhle hře jsem přikoupil Blizzard Mountain ze storu,a mu to píše :purchased - takže zakoupeno a nemá to V ready to instal.A nejde mu to stáhnout ze storu,chce to zaplatit. Nemáte nějakou radu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Co takhle u syna smazat hru a opetovne nainstalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2016 Bohužel vymazání a opětovné stáhnutí nepomohlo.Pořád to chce po něm penízky,ikdyž to píše purchased. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Nemá někdo radu co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 jeste me napada smazat profil z konzole a stahnout z Live. Ty i syn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Leden 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 Tak vyřešeno,neměl to v ready to install ale musel do : manage hry a tam to viděl jako k instalaci.Takže to odtud nainstaloval. I tak díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 Dobra rada pro ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majoo200 Odesláno Leden 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 Promin za offtopic, ale jak funguje to sdileni her na xboxu? Muzete mi to nekdo vysvetlit jako blbovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 mrkni sem - http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ kazdopadne bude se ti hodit i http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djbrouk
Mám dotaz,sdílím hry se synem,všechny hry v pohodě vidí a má stažené.K téhle hře jsem přikoupil Blizzard Mountain ze storu,a mu to píše :purchased - takže zakoupeno a nemá to V ready to instal.A nejde mu to stáhnout ze storu,chce to zaplatit.
Nemáte nějakou radu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts