Manoust Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Mam k dispozici 2 kody. Kdo driv prijde..... EDIT: Tak jeden je jeste k dispozici. KukiCZ reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Mas ještě ten kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 precti si nazev tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 jj,já vím, že je to do 19tého. Měl jsem taky jeden a dnes jsem ho normálně použil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Asi nemam, uz nwm kde jsem si je psal, takze bohuzel :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Škoda, nevadí.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.