stof121 Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 Nazdarek, prodal sem ps4 a ted si chci koupit xbox one ale nevim zda mam jit do te starsí verze nebo zda mam koupit ten slim, je mezi nima velkej rozdil? Na vzhledu mi vubec nezalezi diky za pomoc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 Ano, je mezi nimi rozdil ,viz http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Na tvem miste bych sel uz do Slimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 Taky dávám hlas pro slimko,měl jsem ten starší 1T,ale přešel jsem do slim verze 2 Tera,tož tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stof121
Nazdarek, prodal sem ps4 a ted si chci koupit xbox one ale nevim zda mam jit do te starsí verze nebo zda mam koupit ten slim, je mezi nima velkej rozdil? Na vzhledu mi vubec nezalezi diky za pomoc ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.