Panther Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Koukal jsem na net a hledám jak spustit zálohy psx her na ps3 ale místo toho vidím že někdo říka že takhle PSX nejdou ale jdou PS2 hry co je na tom pravdy? nic se mi nepodařilo vygooglit něco takoveho ale ja to furt moc nechapu http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=8791#axzz18j7RK5iU jak muze mit to na non jb konzoli?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 nevim jak je to ted po jb, ale na tech 60gb slo tusim udelat to ze pomoci swap magicu se to defakto delalo stejne i na ps3, akorat to fungovalo jen na ps2 hry.. (proste bylo to neco se swap magicem + hrou :) ) pokud melu blbosti tak me opravte :? nejsem si dvakrat jisty :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 a to uz nejde na slimkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ne slim nemá podporu přehrávání PS2 her u FAt verze ji také nemají všechny verze pouze původní s čtečkou paměťových karet a 4 USB porty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Koukal jsem na net a hledám jak spustit zálohy psx her na ps3 ale místo toho vidím že někdo říka že takhle PSX nejdou ale jdou PS2 hry co je na tom pravdy? nic se mi nepodařilo vygooglit
něco takoveho ale ja to furt moc nechapu
jak muze mit to na non jb konzoli?!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.