KornyM Odesláno Prosinec 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2016 Čau,koupil jsem si ps plus a aktivoval na účtu,problém je v tom že tam mam věk 17 let.Když se chci připojit do hry která má rating 18+ tak mi to nejde.Dá se to nějak řešit nebo musim čekat do 18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Prosinec 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2016 Aktivuj ten ucet jako primarni a potom si zaloz novy ucet s vekem >18, pak muzes hrat na tom novem uctu. Mimochodem nejde obejit na uctu ktery mas vek <18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KornyM Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2016 Díky z a odpověd,zítra to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KornyM
Čau,koupil jsem si ps plus a aktivoval na účtu,problém je v tom že tam mam věk 17 let.Když se chci připojit do hry která má rating 18+ tak mi to nejde.Dá se to nějak řešit nebo musim čekat do 18?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.