Olsgha Odesláno Prosinec 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Zdravím měl bych dotaz na tuto hru. Snažím se připojit a stále mi to píše,že Vytváří Tým a vůbec se to nechce připojit a hrát. Nějaká rada...? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Prosinec 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 1. na PS4 udelej test pripojeni v menu [Settings] - [Network] - [Test Internet Connection] zkontrolovat zda je funkcni PSN a jaky typ NAT mas - pokud je NAT 1 nebo 2 melo by to fungovat ale pokud je 3 muze byt problem. 2. v menu hry Rainbow - zmackni "Option" - vpravo uvidis opet typ NAT musi byt Open nebo Moderate, pokud je "Strict" pak to nebude fungovat. 3. mohou být nedostupné Ubisoft servery pro Rainbow - počkat a nebo googlovat informaci o jejich stavu - dá se zjistit také někdy na facebook strance Rainbow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olsgha Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Připojení normálně funkční Battlefield pařím v pohodě a Typ připojení mám Type 2.V menu hry mi právě napsal došlo k chybě (nějaká čísilka). když zmáčknu options,tak mi to píše připojení Konfigurace Nat (střední). jinak děkuju za pomoc. ///EDIT: Ještě mi to před vstupem do Menu zobrazí na obrazovce: obrazek s postavami Text ; Invitational a pod tím datum 3.2.1017 může to souviset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.