vendyCZ Odesláno Prosinec 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2016 Zdravim a mam prosbu: Nemohu si stahnout hru, chce to po me Zmenu platebnich podminek. Ale nabidne mi to pouze MasterCard, AM. Expres a VISA... Jenze ja mam Maestro... Ucet to nechce... Pls, poradite nekdo?? Prejeme hezkeho silvestra!!! VendyCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 pak zbyva Paypal nebo predplacena karta viz http://xboxweb.cz/nakupovani-na-xbox-live/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vendyCZ Odesláno Leden 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2017 Dekuji! Nezbyva mi nez zrobit PayPal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vendyCZ
Zdravim a mam prosbu: Nemohu si stahnout hru, chce to po me Zmenu platebnich podminek. Ale nabidne mi to pouze MasterCard, AM. Expres a VISA... Jenze ja mam Maestro... Ucet to nechce... Pls, poradite nekdo??
Prejeme hezkeho silvestra!!!
VendyCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts