HateU1468628190 Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2017 Cau, sorry ze kvuli tomu zakladam novy tema nicmene... Poridil jsem domu z nostalgie PS3 Super Slim 12GB verzi, a chci se zeptat jestli je mozny tam nejakym zpusobem dostat CFW. Na netu je "spousta" zarucenejch navodu.... a to je duvod proc se ptam tady, protoze jsem PS scene nikdy moc nehodloval. Mam tedy par otazek, - Jde byt s hacklym PS na PSN? (predpokladam ze ne, ale stejne se zeptam) - Da se v soucasnou chvili hacknout superslim na OFW 4.81? - predpokladam ze hry se tam pak daji nahrat pres tu aplikaci.. ? ------------- Pokud by mel nekdo naladu moralizovat, tak prosim at si to necha pro sebe... :-) ty hry mam zakoupeny i v originale (GT6, GoD3, U2 apod. - vsechno se to da sehnat za par supu) Jde mi spise o pohodli, kdy se mi furt nechce prehazovat disk s hrama, protoze PS3 SS, ma pomerne nestastne vyresenou mechaniku... Díky za konstruktivni odpovedi (PS > hledal jsem, nicmene jsem tu nenasel moc konstruktivni tema... nebo jsem ho prehlidl) Citovat
ValisCZ Odesláno Leden 14, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2017 V pondeli budu mit ps3 slim s 4.81,tak napisu jestli cfw funguje nebo ne Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.