HateU1468628190 Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Cau, sorry ze kvuli tomu zakladam novy tema nicmene... Poridil jsem domu z nostalgie PS3 Super Slim 12GB verzi, a chci se zeptat jestli je mozny tam nejakym zpusobem dostat CFW. Na netu je "spousta" zarucenejch navodu.... a to je duvod proc se ptam tady, protoze jsem PS scene nikdy moc nehodloval. Mam tedy par otazek, - Jde byt s hacklym PS na PSN? (predpokladam ze ne, ale stejne se zeptam) - Da se v soucasnou chvili hacknout superslim na OFW 4.81? - predpokladam ze hry se tam pak daji nahrat pres tu aplikaci.. ? ------------- Pokud by mel nekdo naladu moralizovat, tak prosim at si to necha pro sebe... :-) ty hry mam zakoupeny i v originale (GT6, GoD3, U2 apod. - vsechno se to da sehnat za par supu) Jde mi spise o pohodli, kdy se mi furt nechce prehazovat disk s hrama, protoze PS3 SS, ma pomerne nestastne vyresenou mechaniku... Díky za konstruktivni odpovedi (PS > hledal jsem, nicmene jsem tu nenasel moc konstruktivni tema... nebo jsem ho prehlidl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ValisCZ Odesláno Leden 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2017 V pondeli budu mit ps3 slim s 4.81,tak napisu jestli cfw funguje nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.