waczko Odesláno Leden 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 Ahoj, poslední dobou se mi stává, že co stáhnu, tak to se mi nedaří spustit :-( jakýkoliv pokus o spuštění skončí černou obrazovkou. Jde např. o hry: - Just Dance 2016 - LittleBigPlanet3 - Tony Hawk's Pro Skater 5 (ten končí černou obrazovkou až po tom, co se zobrazí logo hry :-/ ) atp... Mám poslední verzi multiMana a poslední CFW Rebug. Netuší někdo co s tím? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fogg1468628862 Odesláno Leden 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 Aktualizovat hry jsi zkoušel? Odesláno z mého PSP5504DUO pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
waczko
Ahoj,
poslední dobou se mi stává, že co stáhnu, tak to se mi nedaří spustit :-( jakýkoliv pokus o spuštění skončí černou obrazovkou. Jde např. o hry:
- Just Dance 2016
- LittleBigPlanet3
- Tony Hawk's Pro Skater 5 (ten končí černou obrazovkou až po tom, co se zobrazí logo hry :-/ )
atp...
Mám poslední verzi multiMana a poslední CFW Rebug. Netuší někdo co s tím? Díky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.