Lossak Odesláno Leden 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Zajímalo by mne, kolik ovladačů dual shock může být připojeno k jedné PS4. Dočetl jsem se na netu, že by jich mělo být max. 4, ale někde zase že ne víc než dva. Má někdo nějaké podrobnější info nebo "lépe" zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Kompas Odesláno Leden 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 Ahoj, určitě 4 DualShocky můžou být aktivní na jedné konzoli současně, mám odzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lossak Odesláno Leden 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 A na jakých hrách to máš vyzkoušeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kompas Odesláno Leden 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 Hrajeme NHL a PES většinou 2 vs 2. Myslím, že každá hra by měla mít na zadní straně kolonku s informací o možném počtu hráčů. U NHL17 je např. 1-4 hráči.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lossak Odesláno Leden 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 No to je právě problém, že je to především u sportovních her. Třeba COD a pod. nepodporuje více než 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kompas Odesláno Leden 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 Jo u každé hry je to individuální. U sportů a párty závodů typu Beach Bugy racing, Cel Damage, atd. to jsou většinou až 4 hráči, ale utěch FPS max. 2 hráči split-screen. Na Store jsou popisky u her, tak akorát u COD Black Ops 3 je napsáno 1-4 players, jinak ostatní FPS na který jsem koukal tam maj 1 max 2 players na jedné konzoli. Škoda, že split-screen pro 4 hráče už není tak podporován jak dřív, když se ještě nehrálo na mega obrazovkách a plátnech jako teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lossak
Zajímalo by mne, kolik ovladačů dual shock může být připojeno k jedné PS4. Dočetl jsem se na netu, že by jich mělo být max. 4, ale někde zase že ne víc než dva. Má někdo nějaké podrobnější info nebo "lépe" zkušenosti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.