palkocz Odesláno Leden 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 Zdravím vespolek, hledám někoho s Xbox One a Fallout 4, kdo by mi pomohl popsat nastavení potřebné pro instalaci češtiny. O tom, co je potřeba provést mám +/- informace, ale sám Xone nemám, tak nejsem schopný vytvořit přesný návod. Díky, Palko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Leden 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 Muzu se zeptat o co se jedna? Nejaka modifikace cestiny pro f4 na one? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palkocz Odesláno Leden 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 Jde o https://mods.bethesda.net/#en/workshop/fallout4/mod-detail/3086429. Pro zprovoznění té modifikace je ale potřeba v nastavení Xboxu něco vyresetovat a já bych z toho chtěl mít screenshot, aby lidé věděli, na co mají kliknout. > You need to tell your console users to perform a hard reboot and clear their Xbox's cache for your translation to work. Češtinu jsem před časem zprovoznil u kamaráda, ale on to už nechce řešit a není mi není schopen říct, které přesně nastavení mu to pomohlo rozchodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palkocz Odesláno Leden 23, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2017 Tak pomoc již nepotřebuji. S pomocí jednoho fanouška jsme zjistili, že pro instalaci není třeba nic nastavovat a stačí jen konzoli vypnout a na 2 minuty vytáhnout z elektřiny (kvůli vymazání mezipaměti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 Můžeš mi prosím detailněji popsat o co jde?Opravdu jde čeština ve Fallout 4 v Xboxu?A jestli ano mužů poprosit o návod měl bych zájem.Diky Hanysek.h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 Taky by mne to zajímalo, jak na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 Taky by se hodil navod nebo nejak trochu popsat o co jde chci si koupti f4, ale mam strach ze tomu nebudu moc rozumet a kdyby byla cestina tak bych hned koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 je to normalni mod pro Fallout 4, jinak o tom psali i na xboxwebu http://xboxweb.cz/cestina-pro-fallout-4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 Když se chci přihlásit na mode tak hra spadne nemá to cenu už to vzdavam jsem rád že se někdo do toho pustil,ale taky že jsem nepřispěl na něco kde není návod na spuštění!!! Proste to nefunguje!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Asi bude problem mezi tvou „zidli a klavesnici“ když ostatním to funguje. Viz komenty na Xboxwebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 K Xboxu nemám klávesnici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 asi jsi to nepochopil, i když spravne by mělo byt "mezi gaučem a joypadem" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Tak to je docela zajimave info...:-) to by chtelo mody do vsech her a problem s cestinama by byl vyresen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 To není tak jednoduche, mody do her musí povolit vydavatel dane hry (tedy situace stejna jako u zpetne kompatibility). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Únor 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Co vsechno je prelozene? Jestli ma cenu Fallout kupovat. už vim https://prekladyher.eu/preklady/fallout-4.79/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Fallout 4 ma cenu koupit i kdyby byl jenom v ENG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palkocz Odesláno Březen 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Zdravím, omlouvám se za nereagování, problém jsem vyřešil, tak jsem se na fórum nevracel. Zatím máme ALFA verzi češtiny a máme to zprovozněné jak na XB1, tak i na PS4 (což je na amatéry slušný, ne? ... samozřejmě jen díky tomu, že má F4 oficiální podporu modů). @Hanysek.h Co se týká padání hry, tak to řešilo pár lidí a jde o bug Falloutu. Je potřeba se na Bethesda.net jednorázově přihlásit přes nějakého jiného internet providera. Lidi to tedy řešili přes hotspot skrz mobil, přihlášení na Bethesda.net a pak zpátky na jejich klasický internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 A kdy bude cestina ve finalni fazi? ☺ Pokud to na ps4 pofrci tak hned kupuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palkocz Odesláno Březen 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Oficiální termín je konec roku 2017... textu je tam moc a bůhvíjak rychle nám to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 No pokud to pofrci dobre tak si rad pockam ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Chtěl bych poděkovat palkocz za radu přes hotspot jsem se přihlásil a už čeština běží.Dobrá rada narozdíl od jirik kterej ze mě dělal lamu"chyba mezi židlí a klávesnicí":-) Ještě jednou díky!!! palkocz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.