Yoshi Odesláno Leden 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 Ahoj. Je tu někdo, kdo by si dal se mnou dark souls po netu? Pokud jo, napište mi na Xboxu, nick: xxMasterPlayxx Pomůžu s bossy, PvE světem atd. Chat headset výhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Ahoj klidně bych s tebou zahrál ale začal jsem teprve teď jsem porazil toho velkého stroma a moc mi to nejde btw víš jak se spojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoshi Odesláno Leden 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Ahoj, jde to pomocí White soap stone. Já můžu hrát jen o víkendu a ještě nemám headset, ale určitě můžeme dát spolu a to že jsi nový nevadí. A taky mi to nejde, neboj xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Ok uz jsem si te pridal Majoo200 headset mam kupoval jsem nedavno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoshi Odesláno Leden 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Jaký? Já chci profi, ale v ČR není dostupný. Nemáš třeba zkušenost s original xbox one headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 https://www.alza.cz/xbox-one-stereo-headset-elephant-white-d4494588.htm?kampan=adpla_obecna_TV-AV-Monitory-Projektory_foto-audio-video_medium&gclid=Cj0KEQiAk5zEBRD9lfno2dek0tsBEiQAWVKyuGwRP9dRFWUEdgt0muDHF6xvDbdpleP7LNGjZlRAJzIaAtjB8P8HAQ Spokojenost hraje pekne a kolegove me slysi taky dobre za me spokojenost mel jsem ho za 350 odsud takze dvojnasobne vetsi spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoshi Odesláno Leden 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 Tak jsem koupil tento casual https://www.mall.cz/prislusenstvi-xbox-one/microsoft-xbox-one-chat-headset?gclid=Cj0KEQiA_KvEBRCtzNil4-KR-LIBEiQAmgekF5MV9YMcPCKMZpjVbfFBr8IyLzGICx7iD_ktqG01Gz4aAlAN8P8HAQ&dclid=CKOepc6S4tECFTMx0wod-iEMpQ&tab=alternatives Do začátku mi to bude muset stačit, než si pořídím steelseries Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.