asterix13 Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Čau borci Chtěl bych se zeptat jestli když zálohují obsah včetně instalaci her na PS4 s fw 4.07 a poté obnovim zálohu v jiné PS4 s nižším fw tak jestli se automaticky prehrava i software nebo jenom záloha her a savedata. Děkuji za každé info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Dweightee888 Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Dělal jsem to před pár dny a nakopíruje se jen obsah, FW ne. asterix13 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Leden 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Super díky za rady. Ptám se protože jsem si koupil PS4 PRO a bohužel na té konzoli bez update FW neudělam nic neobnovím savy, neudělám aktualizace her, tudíž si nezahraju hry v lepší kvalitě. Jde mi jenom o singl hraní a v případě prolomení ochrany je vždy lepší zůstat na nižším FW a PS4 PRO má 3.70. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Prolomeni ochrany v pripade PS4 bych vubec neresil. Dweightee888 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Leden 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 To je každého názor. Sám mám doma 12 her ale ta představa ze nemusím vstavat z pohovky a pouze vyměním hru v menu je skvělá nejsem zastance kupovat hry digitalne.... ale tohle je trošku OFF topic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix13
Čau borci
Chtěl bych se zeptat jestli když zálohují obsah včetně instalaci her na PS4 s fw 4.07 a poté obnovim zálohu v jiné PS4 s nižším fw tak jestli se automaticky prehrava i software nebo jenom záloha her a savedata.
Děkuji za každé info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.