Cartman182 Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 SNIPER GHOST WARRIOR 3 Co si myslíte o třetím díle, docela oblíbené sniperské akce? Osobně jsem hrál jedničku ještě na PC, dvojku jsem vynechal, ale trojka nevypadá vůbec špatně. http://www.zing.cz/special/1822/sniper-ghost-warrior-3-prvni-zabery-z-ostrelovacskeho-dobrodruzstvi Youtube Datum vydání 4.4.2017 Odkaz ke koupení hry https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Taky jsem o tom uvažoval...jenže..jenže,to samé co ghost recon a to jsou spoluhráči nebo booty,protože to je to samé akorát musí člověk pokosit všechno sám a to je moc Rambo uplně bez týmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Únor 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Co jsem se dival na videa na YT tak to vypada graficky hodne dobre... Zvazuju o koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Za 3 tydny je to tady, uz ma nekdo predobjednano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 Co jsem četl, tak sniperovat max na 100 metrů? ...jako fakt? to nejní už ta pravá sniperovací hra, ale tady bude sniperka jen jako doplňková zbraň, kterou nebudete muset (pokud nepůjde přímo o úkol v kampani) použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Duben 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Dneska vyslo. Az to nekdo budete mit, dejte echo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 26, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2017 Mnoho kamarádů říkalo a dokonce tak udělalo, že to předobjednali, ale už málo kdo vyzvedl .po přečtení recenzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.