goblinN82 Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 Zdravím, všimnul jsem si že je na PS store For Honor Beta, a chtěl jsem se zeptat jak to funguje? Je to jenom na nějakou dobu, nebo je to jenom jedna mise nebo je omezen herní čas jako to bylo u Watch Dogs 2? V popisu u hry jsem se to nikde nedočetl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 Esi to bude stejné jako byla uzavřená beta, tak tam byla jen aréna a bylo to na 3 dny tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuniceq Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 A k tomu abych mohl hrát online budu muset mít asi PS plus co? Rád bych si zkusil ale Plusko nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 Potom u plné verze určitě, ale třeba to bude fungovat jak NFS ...zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.