Carl Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Dobrý den mám zníčené umd je promáčklý a popraskaný plastový obal co je na něm tak bych chtěl vědět jestli bude fungovat bez toho plastového obalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 myslíš dvířka nebo UMD disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 myslím UMD disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Nebude blablabla (délka zprávy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 dá se koupit nějakej náhradní kryt,podívej se tady na forum,neb ona ¨playcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 já vím ale za 140 nebo kolik jeden to se my nevyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 tady tomu to funguje http://www.youtube.com/watch?v=_KEV6rydSX8&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 no já mam celý kryt slepený..celý popraskaný..a funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 já to mám promáčklé do vnitř a nejde to vystrčit na druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Carl
Dobrý den mám zníčené umd je promáčklý a popraskaný plastový obal co je na něm tak bych chtěl vědět jestli bude fungovat bez toho plastového obalu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.