ruthan Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Nevim proc, ale najednou mi prestal fungovat bluetooth a wifi, nejsem si uplne jistej, jestli je to s tim spojeny, ale nejak v obdobi, kdy to prestalo jit, jsem upgradoval HDD na 1 TB. Umi to nekdo v Praglu opravit? Pokud to neni SW problem, tak bud je odpojeny kablik od anteny nebo od wifi desky k hlavni desce, nebo ten wifi modul vyhorel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiberius Odesláno Srpen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2020 přesně tento problém se mi objevil taky. ps3 jede pouze na sítový kabel a s ovladačem přes kabel. začalo to z ničeho nic po aktualizaci software. zkusil jsem update z flash disku a ted se to hryzlo uprostřed instalace a je tím ůplně mrtvo.. poradí někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruthan Odesláno Listopad 21, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Me tenkrat vymenili celou desku, ze prey u tohohle modelu, uz jen to desce a ze to nejde vymenit samostatne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.