BigMen Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ahoj utáhne tenhle notebook: http://www.alza.cz/asus-k52dr-ex175v-d192208.htm Mafii 2,Gta4, a takove ty novejsi hry? Díky Za odpovedi (jen za odpovedi!) No Spaming,No Vulgarity! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 -refresh!!- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 jo na min detaily bys to dal určitě,na střední asi taky,ale možná by to mělo menší FPS,ale zahrát,si na tom zahraješ určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eran Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Myslím že Mafiu to rozjede když to dokáže P4ka HT s 2gb ram a starou grafikou 128mb ale je to tak tak hratelné... a GTA4 no to je otázka jak se trefí konfigurace ono se to seká někdy lidem co maj PC nadupanej. Tam je problém hry ne počítače.... GTA4 se seká skoro na každem PC ale myslím že to určo pujde hrát na tom notasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Díky moc :) udelali jste mi radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 mám trochu slabší notas(CPU 2gHz a GPU 512MB),a GTA iV se mi rozjede bez lagu na min detaily,na medium se to seká spíš bych doporučoval intel(méně se přehříva) jinak u te P4ka HT s 2gb ram a starou grafikou 128mb nemyslel jsi nahodou mafii 1?(ale to by se asi nesekalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigMen
Ahoj utáhne tenhle notebook:
http://www.alza.cz/asus-k52dr-ex175v-d192208.htm
Mafii 2,Gta4, a takove ty novejsi hry?
Díky Za odpovedi (jen za odpovedi!)
No Spaming,No Vulgarity!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.