.Den Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Nevite nekdo, jak funguji zpatecni letenky s neurcitym datem navratu? Teda jestli to tak vubec koupit jde, ale dost lidi, co tu studuje jen na rok se o nich zminovalo. Potreboval bych prave zjistit cenu takove letenky s navratem az za 10 mesicu (od zhruba 25. 8. 2011 do zhruba 10. 7. 2012), ale zadny online system mi to nedovoli. Alespon ne tak hodne dopredu. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nikdo nikam nelita a nevraci se az za rok? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 A co takhle si koupit zpáteční jednorázovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Co je zpatecni jednorazova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Čekal jsem že pochopíš :) Doleť tam a neber ohled na to, kdy ti to jede zpět, až bude potřeba tak se vrátíš. Neřešíš žádný takovýhle letenky a prostě jedeš a neomezuješ se tím. To je ta trocha jednoduchosti ode mě. Kolegů se zeptej o kolik je to levnější, aby jsi to nehledal zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 No, to bych normalne i udelal, ale budu mit na ten rok HODNE omezene finance a kazdych par tisic se hodi. :( Proto zjistuju i tyhle veci... Chce to usetrit, kde se da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.