joseef Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Zdarec , doteď jsem používal ke stahování klipů z YT 1-Click Youtube Downloader jako doplněk Firefoxu ale najednou to nejde , nevíte někdo proč ?? Nebo nevíte o nějakým spolehlivým programu kterej stahuje 720p a 1080p z YT ? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midendorf Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Jsem ti to i uploadnul :) http://leteckaposta.cz/890978337 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joseef Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 no nevím jak tobě ale mě to nejede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 To je pro PS3?..Protože jestli ne tak je to špatná sekce...a jak si psal Mozzila firefox tak ps3 ji nema ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midendorf Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Néé to je na PC :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joseef Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 no ty klipy pak pouštím v PS3 no :D stahoval jsem to rovnou v mp4 a teď to kur.. nejde , jestli máš pocit , že jsem ve špatný sekci tak mi to hoď jinam klidně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prachy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Již bylo zmíněno v sekci tutoriály http://console-forum.net/tema/68884-n-stahovani-z-youtube-bez-programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Mě to valí přes Atubecatcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Mužeš vyzkoušet i online službu Clipconverter.cc. Mají tam addony jak pro FF tak pro Chrome. Po nainstalování addonu pak stačí nad videem kliknout na tlačitko Clipconverter, které tě přesměruje na stránku, tam si vybereš požadovanou kvalitu ( detected media ), necháš označeno download a klikneš na Start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
joseef
Zdarec , doteď jsem používal ke stahování klipů z YT 1-Click Youtube Downloader jako doplněk Firefoxu ale najednou to nejde , nevíte někdo proč ?? Nebo nevíte o nějakým spolehlivým programu kterej stahuje 720p a 1080p z YT ? Díkes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.