Ladyn Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2010 :cry: Zdar, asi mi havaroval systém. Nenajede mi menu ale objeví se mi hláška "the hard disk's file system is corrupted and will be restored", potvrdím OK, proběhne asi oprava a hláška se objeví znova. A pořád dokola. Poraďte někdo. Myslel jsem, že je HDD v čudu, ale asi systém. Zkoušel jsem systém stáhnout, ale nedaří se. Poraďte prosím. tel. 731155166 nebo ladislav.knap@gmail.com . Díky:cry:
Nemec30 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2010 Dostan se do recovery módu PS3 a tam zkus dat nejaky restore, tady jsou vysvetlivky z jedne stránky. Restart System: Restarts the PLAYSTATION®3 System. Restore Default Settings: Reset all system settings back to default. Restore File System: Checks for corrupt/missing system files. Rebuild Database: Rebuilds the OS for the PLAYSTATION®3. Restore PS3 System: Fresh restore; Deletes everything and starts from Scratch. System Update: Update the PLAYSTATION®3 System
Ladyn Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2010 Díky, ale jak se dostanu do recovery modu, když se nedostanu vůbec do systému? Objeví se jenom logo PS3 a spadne to do té hlášky - "the hard disk's file system is corrupted and will be restored" a pořád dokola.
Nemec30 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2010 - Vypneš PS3 - Zapneš PS3 přes tlačítko startu a budeš ho držet dokud se PS3 nevypne - Poté ji zase zapneš a budete tlačítko držet do tý doby dokud nepípne 2x rychle zasebou - Pípání jde za sebou takhle: 1x(Zapnutí konzole).....1x(Reset VGA).....2x rychle(Recovery menu)
Ladyn Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2010 Tak se to podařilo. Systém naběhnul, nainstaloval jesem Grand turismo 5 a vypadá to, že to bude šlapat. Musel jsem to celý obnovit, přišel jsem o všechno....... Ale maká to. Díky za pomoc.
Recommended Posts