sony147 Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 jak flashnout psp 2004 6.61 ? koukal jsem na návody na youtube..ale když to stáhnu do psp a tam to chci otevřít ten update a tu druhou věc..tak to píše něco ve stylu error nebo not compatible atd..poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 cus, tohle je jistota, trvalo mi to ani ne 5 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sony147 Odesláno Březen 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 link na ulozto je neplatný..odkaz smazán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 aha, mam ho jeste nekde v pc tusim tak kdyztak reuploadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sony147 Odesláno Březen 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 poradil by mi přímo někdo s návodem ? postupem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.