Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s need for speed hot pursuit


Metla10

Otázka

potreboval by som poradit...mam stiahnute need for speed...a dal som to skontrolovat v najnovsom abgx360 1.0.5 ....a autofixlo sa mi to vsetko sa porobilo ...ukazalo ze vsetko je v pohode...a napalill som to a nejde mi to newiem preco...len proste mi to dvdcko vobec nenacita... ale chvilu mi pise ze ho cita......a potom tam mam tam len ze otvorit mechaniku a nic...neviem cital som si vela clankov jak sa ma robit s tym AP 2.5 ...a myslim ze som nic nepokazil...mam LT+ takze by mi to malo ist neviem kde sa stal problem....pls poradte mi strasne to potrebujem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

vypalujem na Tesco DVD ...ale vypalil som na tie DVDcka ale 10 hier predtym a v setko ide v pohode takze neni problem...len ja mam cisto novu konzolu...kupenu vlastne na vianoce....a ja som ho hned kupil aj schipom LT+ mi tam zevraj urobili...a malo by to iist....lenze ked som zapal prvy krat...konzolu hned mi updatlo dashboard a keby ho neupdatnem tak mi nejde pustit vobec dashboard...ale nebol som pripojeny na live lebo neni som napojeny vobec na internet...neviem ci ten dashboard bol uz na hardisku alebo co....a potom druhy update mi spravilo ked som pustal hru nhl 11 ...ale to neviem aky je update...a to je vsetko ....myslis ze by to mohlo byt aj tymi updatmi ????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
chcel som sa spytat...ze ked to chcem spustit na tom LT+....tak najprv musim aplikovat patch cez ppf-o-matic3 ....potom skontrolovat v abgx a potom mi to pojde ???

ppf-o-matic3 už vůbec nepoužívej . Zkontroluj vždy iso autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 - tím patchneš AP25 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu