vojta450 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 ahoj všem kdyz hraju gow tak se dostanu hned na zacatku knákýmu golemu kterej má kládu a já musím mackat kolečko a kdyz ho pořád mačkám tak me stejne ta kláda zabije jak jý namne tlačí musím mačkat jeste neco jineho než kolečko nebo jak jeto možný ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slezix Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 ja jsem hral teda jenom demo ale myslim ze je to stejny zacatek. kazdopadne myslim e tam zadny problem nebyl, skus zrychlit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 jo ale i kdyz zrychlim tak nic proste nevym a jedu i nanejniší úroven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaWeS Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 jakýho golema na začátku myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Jak tam je ta truhla zlata a potom je bonusová mrdací scéna :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaWeS Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 nemyslí náhodou ten začátek jak tam je ten zlobr a ten proti Kratosovi tlačí tu kládu a pak tam strčí hlavu ten Bazilisk a sežereho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 A jo vlastně máš pravdu já to hrál naposled před rokem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 nemyslí náhodou ten začátek jak tam je ten zlobr a ten proti Kratosovi tlačí tu kládu a pak tam strčí hlavu ten Bazilisk a sežereho??? jj přesne to myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaWeS Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 to musíš jen mačkat rychle kolečko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 rychle jato mačká rychle ale nejde proste a to musím jen kolecko ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 pls odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaWeS Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 jj jen to kolečko... tady je i video - myslím že je to v čase 3:40.... skus se na to kdyžtak mrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 a nemôže byť nahodou, že maš pokazene to tlačitko ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 no nevym psp je nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 hale......nejdřív ho musíš mlátit a až se nad nim objeví kolečko....tk ho zmáčkni...a pk musíš kolečk ryhcle mačkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 už my tojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClaudeRains Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Zdravím, mohl bych se zeptat jak můžu házet ohnivé koule na konci God of War, Chains of Olympus? Když spoutám Atlase tak nevím jak mám odrážet nebo házet ty ohnivé koule. Děkuji za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 ahoj.....tlačítkem L máš štít.....a vždy když zrovna hodí tu kouli tk zmáčkni L.....musíš to správně načasovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClaudeRains Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Moc děkuji. Zkoušel jsem mačkat několik tlačítek a nic. Teď je to o dost jednodušší :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Zdarec, prosim vas, jsem zaseklej v depths of tartarus. Pobil jsem vsechna monstra, otocil pakama, ale mam problem preskocit z jedne platformy na tu druhou, je to moc daleko a i vysoko… da se tohle nejak resit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Tak nic, už jsem na to přišel, stačí skočit a ještě jednou zmáčknout jump. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.