stepanWII Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 když mám hacklé nintendo mám si na neco dávat pozor ? mám mario cart hral jsem po internetu mužu i ted ? ... mužu normalně hrát hry stažené z wii shop (mario super bros 1 to starí) atd.... mám se něčemu vyvyrovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mulen1468625257 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Vyvaruj se hlavně updatu, ten by ti zrušil softmod a mohl by ti tam udělat celkem slušnej bordel. Po netu hrát můžeš, hry z wii shop taky můžeš. dokonce i stažený hry mužeš po netu, wii shop hry si můžeš stáhnout ve formátu .wad a nainstalovat je v homebrew channelu přes aplikaci wad manager. a je možný, že ti wii shop přestane fungovat (bude to chtít update, kterej by ti zrušil softmod). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepanWII Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ok .. diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stepanWII
když mám hacklé nintendo mám si na neco dávat pozor ? mám mario cart hral jsem po internetu mužu i ted ? ... mužu normalně hrát hry stažené z wii shop (mario super bros 1 to starí) atd.... mám se něčemu vyvyrovat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.