jceloh Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 naistaloval jsem si podle návodu free mcboot stahl a vypálil hru fast and furius tokyo drift hra nejede,ale je černobílá a trochu se trhá nevíte čím to je je třeba ještě něco nastavit dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 no podobný problem jsem už řešil, nejčastější problém je v tom jestli tvá TV podporuje PAL a nebo jen NTSC, tenhle problém jsem měl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 to se stava casto bohuzes s tim nic neudelas, jen zmenit TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Stahni hru v PAL pak by měla být už barevná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 to je pravě naopak, pravě že moderni TV všechny podporují PAL, jenom starší typy ho ještě nepodporují, však se jenom podívej na velikost hry která je v PAL a v NTSC. Obvykle se musí PAL vypalovat na dvouvrstvé DVD. Jestli si nechceš kupovat novou TV tak existuje přechodka, která ti to překonvertuje. GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.