warzdepapepa Odesláno Duben 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2017 Zdravim. Rad bych touto cestou nasel nekoho na sdileni uctu / her. Mam na nasdileni : EA ÚČET, FIFA 17, WORMS W.M.D a jiné Sháním někoho kdo má na sdílení hru Zaklínač 3 - ale není to podmínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Duben 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2017 Ahoj mozna by zajem byl ale chce to duveruSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Duben 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2017 Hlavne je dulezite mit rozdilne heslo na Live a na mailove schránce. UnholyU reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardv Odesláno Červenec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2017 Tiez mam zaujem o zdielanie uctu, mam teraz zaplatene live 12 mesacne a ea access 12 mesacne, cize ten druhy to mat nemusi + cca 145 hier digitalnych... Pozadujem hry TC Wildlands a For honor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Prosím o radu. V rodině máme sdílení účtu, přes My home xbox. Jak to funguje, když si koupim digitálku nový Forzy - Ultimate edici. Budeme mít oba dva všechny ty výhody obsažený v této edici ( vip pass, car pass, nějaký balíčky atd.) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2017 Funguje to tak, ze staci, aby jeden koupil hru a vse bude sdilene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2017 Moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Gold se nesdílí, že ne? Někde jsem něco četl, tak mě to zmátlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Gold se sdili take, ale jen castecne. Tzn multipleyer muzes hrat, ale jiné funkce (například Games with Gold) uz nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 Aha. Tak jde mi hlavně o MP. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 Tak v pripade MP není problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Odesláno Září 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2017 Zdravím pánové, chtel jsem se zeptat premyslime s kamarádem o sdílení účtu ale chci se zeptat když koupíme Fifu ultimate edici pojedou nám oboum balíčky na hráče nebo ne ? Dekuji za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2017 Co jsem se ptal kamosa, tak balicky pojedou oběma hracum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warzdepapepa Odesláno Říjen 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2017 Má někdo zájem o sdílení účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2017 MOzna bude dobře, když rovnou napises, co mas za hry na uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 Napadlo mě proč taky nerozjet prodávání slotů her jak je to na PS4 ? Příklad koupím FIFU 18 za 1400 a nechám ji druhému za 700,- on ji pak může hrát na svým hlavní účtu a oba na tom vydělají, Zapojil by se do toho někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2017 Kdyby nekdo mel zajem ma Shadow of War za 700. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Odesláno Říjen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2017 Zdar hoši víte někdo v čem muže byt problém mame s kamosem sdíleny úcty a kazdej nám říkal ze když budeme mít edici FIFA ultimate te nám pojedou balíčky oboum ale nejedou jedu normálně na svůj účet ale jeho hru.Nevite v čem muže byt problém ? Normálně mi šla i stáhnout ta složka s balickama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Měl bych ke sdílení Shadow of war za 400,- a Assasina Origins za 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.