ZZbora Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Zdravím, dostal jsem ,, penezenku,, s kodem 500, kč . Klasickej 12 místní kod ktery se uplatní pri nákupu Mám menší dotaz, nyní je v akci NHL 17 za 549 ,- Je možné použít kod, a zbytek 49 kč doplatit, klasicky pres kartu ? nebo je to nerealné ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 To nelze, minimální náplň peněženky je tuším 140,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neojames Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 cau je to mozne ja mam uk ucet a kdyz me neco chybi tak se to odecte. njSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZZbora Odesláno Duben 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Takze mam normalne pokracovat v nakupu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neojames Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 anoSent from my iPhone using Tapatalknaplnis penezenku a co ti bude chybet tak se ti odecte z kartySent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ghost Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 optám se blbě,ale když si zadám kartu,tak vše v pohodě,ale jakmile chci poslat peníze do "peněženky" hodí mi to hlášku 3D secure failt přesto,že mám 3D platby povolené....šlo by tedy nechat kartu zadanou a kupovat na PS store s tím,že si to z karty odečtou? EDIT: tak to taky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZZbora Odesláno Duben 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Penezenku mam nabitou na 500 , chybi 49 kc, porad me to nuti zaplatit z karty 150 .. tak jak na to aby to strhlo jen to 50 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Nejmensi mozne dobiti penezenky je 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZZbora Odesláno Duben 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Nechci dobijet penezenku, mluvim o tom ze v ni mam 500 a jestli je moznost doplatit tech 49 , kartou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Kartou asi ne, mozna PayPalem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 Kup tohle, sice je to o pade draz, ale jinak to asi neudelas. http://www.jrc.cz/playstation-store-naplneni-penezenky-100-kc/p109184 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZZbora
Zdravím, dostal jsem ,, penezenku,, s kodem 500, kč . Klasickej 12 místní kod ktery se uplatní pri nákupu
Mám menší dotaz, nyní je v akci NHL 17 za 549 ,- Je možné použít kod, a zbytek 49 kč doplatit, klasicky pres kartu ? nebo je to nerealné ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.